середу, 29 серпня 2012 р.

Портфоліо



ПОРТФОЛІО ПРОЕКТУ

Назва проекту "Будова речовини"

Назва навчальної теми

"Будова речовини"


Основний та другорядні навчальні предмети

Фізика, природознавство, хімія, астрономія


Вік учнів, клас  7 клас,13-14 років


Стислий опис проекту

Даний проект розрахований на учнів 7 класу на тему 
«Будова речовини».Над проектом будуть працювати:дослідники ,експериментатори,теоретики літератори.Учні повинні засвоїти основні положення МКТ,мати уявлення про атоми і молекули,розвивати вміння пояснювати спостережувані явища.

План

Навчальні цілі

Вивчити основні положення МКТ,поняття «атом»,"молекула",ознайомитися з особливостями розташування й руху атомів і молекул у різних агрегатних станах,уміти користуватися методами наукового дослідження

Опис оцінювання Перед початком виконання проекту здійснюється визначення навчальних потреб учнів за допомогою З-Х-Д схеми обговорення.Протягом роботи над проектом проводиться анкетування ,консультації,самостійна робота з формами оцінювання(само-та взаємооцінювання). Наприкінці роботи проводиться демонстрація проекту,рольова гра ,опитування,оцінка проектів,проводяться підсумки роботи з З-Х-Д схемою.

      

Діяльність учнів

(Анонсом до виконання проекту слугують буклети ,виготовлені вчителем та активом класу .Робота над проектом розпочинається з представлення презентації вчителя та обговорення її,оцінювання навчальних потреб учнів за допомогою З-Х-Д таблиці .Для того ,щоб виконати роботу якісно та отримати результат,учнів слід об’єднати в групи,у яких вони повинні будуть працювати протягом проекту. Об’єднавши  результати  всіх  груп ,створюється  УЧНІВСЬКА презентація.

Відомості про автора

Ім'я, прізвище  Наталія   Ляшенко

Фах, навчальний предмет: вчитель  фізики і математики,фізика

Навчальний заклад :Валківський ліцей імені Олександра Масельського Валківської районної ради Харківської області

Місто\село, район, область: Валки,Валківський,Харківська

Контактні дані  0664452472

Відомості про тренінг

Дати проведення тренінгу  :  22.08-29.08

Місце проведення тренінгу : Валківський ліцей імені Олександра Масельського


Тренери:  Шаповал Наталія  Миколаївна

1 коментар:

  1. Переглянувши даний проект, я переконалася, що викладач відповідально поставилась до створення проекту. Я переконана, що учням буде дуже цікаво працювати у даному напрямку. Особливо мене вразили презентації та буклет. Супер!

    ВідповістиВидалити